Kulturhusforeningen

Karens Minde Kulturhus er et af de få kulturhuse i København der styres af en kulturhusforening. Foreningens formål er at drive kulturhuset Karens Minde samt sikre, at det bliver rammen om et mere alsidigt kultur- og fritidstilbud i kvarteret.

Kulturhusforeningen samarbejder med alle, enkeltpersoner såvel som institutioner og foreninger, der ønsker at Karens Minde skal forblive et stærkt samlingspunkt i Sydhavnen. Foreningen er åben for alle.

Hvordan bliver jeg medlem?

Et medlemskab koster 100 kr om året, som går direkte til kulturelle aktiviteter i Sydhavnen.  De 100 kr skal indbetales på konto i AL-Bank 5371 0390470.

Det er vigtigt at dit navn og adresse (og gerne email) fremgår af indbetalingen, og at det er et medlemskontingent til kulturhusforeningen.

Husk at gemme din kvittering - den er dit medlemsbevis - indtil du har modtaget et medlemskort.  Du kan også melde dig ind i kulturhusforeningen i caféen i vores normale åbningstid.

Ved dit medlemskab er du udover at bakke foreningen op, også med til støtte det lokale kulturliv, da det er muligt at søge om støtte til lokale kulturprojekter i kulturfonden. Derudover vil der være medlemsfordele på udvalgte koncerter og arrangementer, ligesom det er muligt at leje et lokale med 10% rabat efter 1 års medlemskab af foreningen.

Bestyrelsen

Kulturhusforeningens bestyrelse (Konstitueret 27. april 2015)

Dorthe Eren Sørensen (Formand)

Ann Vikkelsø (Kasserer)

Emil Axel Størner

Steen Eriksen

Dorte Wittchen

Steen Kolstrup Madsen

Asbjørn Riis

Suppleanter:

1. suppleant Inger Dyrting

2. suppleant Bjarne Andreasen

3. suppleant Harry Ottosen

Kritisk Revisor:

Merete Buddig

Marit Dalsgaard