Unglyd - Ny Dansk Jazz // Copenhagen Jazz Festival 2017

11 jul

Dato

11.07.2017, 16:30
Gratis
Feat: Signe Theiss & Jeff + Gustav Ibsgaard Quartet + Rasmus Dahl Quartet

Unglyd er en hel dag dedikeret til ny upcoming dansk jazz. Bag arrangementet står tre unge musikere fra Sankt Annæ MGK. Hensigten med dagen er at sætte unge ukendte talenter i rampelyset og give dem mulighed for at få deres musik ud i rampelyset og vise publikum, hvor bredt udtrykket spænder hos den næste generation af danske musikere.

● GUSTAV IBSGAARD QUARTET // kl. 16.30 ●

4 drenge fra Sankt Annæ Gymnasium, der mødtes gennem bigband, teamer up for at spille en blanding af god gammeldags swing og moderne stykker. Alle fire kommer fra så vidt forskellige musikalske baggrunde som jazz, funk, rock, klassisk og tivoligarden... 

Forvent 4 musikalske unge herrer der spiller jazz med en dyb passion og et altid personligt præg a la 2017. Oplevelsen bliver skelsættende, og du vil på alle måder kunne gå ud i livet med ny energi i krop og sjæl. 

Line up:
Gustav Ibsgaard (Trommer)
Ramus Mùnchow (Bas)
Christoffer Beenfelt (Klaver)
Isak Schiødt (Sax)

● RASMUS DAHL QUARTET // kl. 18.15 ● 

Rasmus Dahl er en pianist fra den lille sydfynske by, Ollerup. Han har skrevet og indspillet musik, siden han var helt lille, indenfor alle tænkelige genrer og stilarter og har den seneste tid spillet jazzklaver i forskellige sammenhænge. Dahls musik rummer elementer fra såvel Debussy, bulgarsk folkemusik og progressiv rock. Hans utrolige evne til at sammenblande disse vidt forskellige verdener ind i jazzen er, hvad der gør musikken unik og til noget helt nyt. I aftenens anledning har han sammensat et sæt, hvor vi kommer vidt omkring i hans univers og hører musik, der aldrig før er spillet for et livepublikum. 

Line up:
Rasmus Dahl (Klaver)
Lukas Loeb (Bas)
Nathaniel Ford (Trommer)
Stefan Iwan (Trompet)

● SIGNE THEISS & JEFF // kl. 20.00 ● 

Signe Theiss og Jeff er indforstået med musik er stort og småt, op og ned. De spiller free men med udgangspunkt i noget fint og melodisk. Projektet er at forblive søgende, på at finde kernen men også bare lade musikken tage én derhen, hvor den vil.
En passende analogi kunne være: At male et billede men i stedet for at male med sin pensel og fokuserer på motivet, kunne det være at man kunne male med noget andet? eller på noget andet? Måske af noget andet? hvem ved?

Line up:
Signe Sølvsten (Bas)
Theiss Nemborg (Trommer)
Jeff Zake Wagner (Guitar)

Gratis entré

Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival 2017

●○●○●○●○●○●○●○●

Alle koncerter under Jazz Festivalen finder sted i Sct. Hans Hospitals 120 år gamle dansepavillon, der i dag står i Sydhavnen som en del af Karens Minde Kulturhus. En unik venue fyldt med atmosfære og glemte historier i træværket…

GRILLKØKKEN

Under jazzfestivalen vil vores populære grillkøkken være åbent alle koncertdage kl. 17-19. Her kan man få lækker grillmad med økologisk tilbehør til hele familien - til rimelige priser.