Temalørdag: Helse for krop og sind

20 jan

Dato

20.01.2018, 12:00 til 17:00
Kig forbi og få inspiration til et sundt liv med balance i krop og sind.

Prøv Reikihealing, Åndedræts- og lungetræning, De fem tibetanere, Zoneterapi, Speedcoaching og meget mere. FRI ENTRÉ til yoga kl. 12.00 og foredrag kl. 13.00 - gode tilbud på prøvebehandlinger og gruppesessions. Caféen har åbent hele dagen. Fra kl. 11-13 er der ”grøn” brunch for hele familien. 

 
Dagens program:

12.00    Drop-ind yoga ved Gert Sømand

13:00    Foredrag: ORKANEN I DIT SIND - om sindet og overbevisninger, der styrer vores helbred og oplevelse af livet. ved coach og terapeut Noa Octavia.

15.00    Åndedræt- og lungetræning. Kom og lær om dine lungers kapacitet, lær at bruge dem fuldt ud, lær at træne dem op til at blive lige så fantastiske som en blæsebælg. ved yogalærer Gert Sømand. 

15.00    Introduktion til De fem tibetanere De fem tibetaner er en serie af yogalignende stillinger, der har en stærkt afbalancerende virkning på krop og sind, hvis de udføres jævnligt. Stillingerne demonstreres og afprøves. Desuden et kort teoretisk oplæg. Ved Linda R. Robert, Designatelieret

16.00    Meditation med mulighed for at glide ind i stilhedens rum. Meditation er vejen til indre styrke og du guides til at mærke den indre stilhed, dit indre lys og din indre power. Ved coach og terapeut Noa Octavia.

15.00-17.00    Mulighed for forskellige prøvesessions af 20-30 min:

Speedcoaching ved Socialrådgiver og psykoterapeut MPF Marit Dalsgaard. Coaching á 30 minutter om f.eks. sociale spørgsmål, psykiske udfordringer, karriereskift, jobsøgning m.m. Har du ondt i livet - kom og få en snak om det, der rører dig.

Zoneterapi ved  Helle Haagensen. Zoneterapi er en behandlingsmetode, hvor man med trykpåvirkninger ét sted på kroppen søger at forbedre funktionen et andet sted. Teorien er, at hele kroppen kan findes afspejlet i delområder af kroppen, som kommunikerer og vekselvirker med helheden. Her kan du få en lille prøve behandling - hvor jeg ikke kan nå i dybten men du kan få en fornemmelse af hvad zoneterapi er.

Reikihealing ved afspændingspædagog og reikihealer Søs Pilegaard Larsen. Reiki er en gammel japansk teknik til healing, dyb afspænding og balancering af kroppen ved hjælp af hænderne. En session på sundhedsdagen vil bestå af en lille fodmassage og ca. 20 min. Reikihealing.

Ansigtsmassage ved Stine Iversen og Lissy