Sydhavn Safari

25 jun

Dato

25.06.2017, 11:00 til 14:00
120 kr. (80 kr. for børn)
En dag med lam på menuen og uld mellem fingrene

Tag børn og børnebørn med ud og opleve nogle af Sydhavnens mest unikke områder søndag d. 25. juni. 

Sydhavn Safari inviterer på frokost ved langborde i Karens Mindes Pavilion, samt aktiviteter for børn i alle aldre. Vi skal arbejde med uld og opleve, hvordan man slagter et får. 
Børnenes Dyremark har en fåreflok gående og de har netop smidt vinterpelsen. Det betyder, at der er masser af råuld vi kan trylle om, og det er kun fantasien der sætter grænsen.

Dette får du:
- Frokost med specialteter lavet på får til de voksne. 
- Børnemenu til børn. 
- Uldworkshop (alle får det de laver med hjem).
- Slagtning med pædagoisk forklaring. 
- Rundtur på gården. 
- Kort og godbidder. Alle der har lyst afslutter dagen på Sydhavnstippen hvor alpakkerne gemmer sig (en af dem er Ulla på billedet ovenfor).

Program:
Vi mødes i Pavillonen på Karens Minde. Derefter går vi ud og hilser på gårdens dyr (lam, får, heste, kaniner og høns). Fårelauget viser og forklarer os, hvordan man slagter og parterer et får (denne del er naturligvis frivillig. Der er rig mulighed for gå en tur og udforske området i de 30 min., hvor slagtningen står på).

Nu er det tid til at gribe uldtotten. Vores instruktør vil guide børn og voksne ind i uldens fantastiske verden. Vi skal filte dyr, spinde snor og lave bordskånere mm. - det er ikke svært, så kom og vær med og tag forældre eller bedsteforældre med.

Sulten har sikkert meldt sin ankomst nu, så det er tid til en lækker frokost med flere specialiteter, lammepølser og smagsprøver fra det får, som vi lige har slagtet. Der vil også være en vegetar version. 

Babyer kan tumle i legehjørnet, mens der filtes og spises

Afslutningsvis er der Sydhavn Safari på Tippen på egen hånd - kan du finde alle fårene og de 4 alpakaer? Vi udleverer kort og godbidder.

Psst. Vi har kun 70 billetter, så skynd dig.

Like vores side, for at holde øje med de andre events, som vi afholder henover sommeren.

Vi ses!
Sydhavn Safari

PS: Elsker du at strikke? Eller kender du en der gør.. så tag dem med på søndagsudflugten. Vi holder dagen helt i uldens tegn med et garnmarked samme dag lige udenfor Pavilionen (gratis).