New Kids + Shadow Ray // Vinterjazz 2018

Forsalg: 40 - 60 kr // I døren: 60 - 80 kr
Dobbeltkoncert

NEW KIDS

New Kids er en forholdsvis ny konstellation på den Københavnske scene. Musikken er drevet af improvisation og en vilje til konstant forandring men baserer sig på et pop-fundament, hvor den gode melodi og popgenrens lethed og tilgængelighed er helt central. Umiddelbart et umuligt clash men New Kids er gruppen der netop viser, at avantgarde og pop ikke længere er hinandens modsætninger.

Det er DIY med en langefinger til de gængse kommercielle strategier poppen normalt opererer indenfor. Hos New Kids er det medlemmernes personlige smag og ikke mindst en legesyg og til tider fandenivoldsk energi, der leder vejen. Åbenlyse inspirationer er Ariel Pink, R. Stevie Moore og Sonic Youth.

”Der er en energi i at kunne sige noget politisk i den eneste genre, der politisk set kun er magt, pop, og forsøge at ændre på den balance. Lidt kantet sagt er det glitteret i kapitalen og 68’ernes revolte i skøn forening. Jeg tror selvfølgelig ikke 100% på det, men det er et spændende perspektiv, som vi forfølger…” har bandets sangskriver og trommeslager Rune Lohse udtrykt det i et interview med musikmediet Passive/Aggressive.

New Kids debutalbum ’Leonida’ udkom forrige år og kan høres på bandets hjemmeside www.new-kids.net/#leonida-section

SHADOW RAY

Shadow Ray er et soloprojekt fra Anders Holsts hånd. Det musikalske univers åbner sig og omslutter dig, du bliver via den sjælfulde melodiøse vokal ført ind i landskaber indhyllede af synth’s, processerede guitarer og real lyde.

Statisk ro og kaotisk oprør går hånd I hånd, i tempo, ude af tempo, i et æstetisk møde mellem det konkrete og det abstrakte. Albummet ‘Shadow Ray - Eyes, Gleaming Through The Night’ udkom i efteråret 2017.

.
Døre kl. 20.00 // Koncert kl. 21.00

Forsalg: 60 kr. // Studerende, pensionister og arbejdsløse: 40 kr.
Entré i døren (såfremt koncerten ikke er udsolgt i forsalg): 80 kr. // Studerende, pensionister og arbejdsløse: 60 kr.

Bemærk: Stående koncert

Koncerten er en del af Vinterjazz 2018