Marie Carmen Koppel // Få billetter tilbage

09.05.2018, 20:00
Forsalg: 110 - 130 kr // I døren: 130 - 150 kr
Danmarks soul-dronning i pavillonen

Koncert med Marie Carmen Koppel i vores 120 år gamle dansepavillon! Et ”match made in heaven” og vi har svært ved at forestille os en bedre forsmag på sommeren end Danmarks ukronede soul-dronning, der fylder pavillonens unikke rammer ud med sin store og varme stemme.

Sangerinden har gennem de sidste 25 år opbygget et stort og trofast koncertpublikum og fyldt spillesteder landet over med intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt niveau.

På hendes seneste album ”Honestly”, der udkom i sommeren 2017, giver Marie Carmen Koppel sit helt personlige bud på nogle af de sange, der har betydet mest for hende. Sange, hvoraf nogle har fulgt hende igennem mere end 15 år, som ligger perfekt for hendes store stemme og hvor indspilningen har været efterspurgt blandt hendes store fanskare i årevis. Sange, som er covers af bl.a. Bob Marley, Paul Simon og Whitney Houston. Dertil naturligvis Maries egne sange, som omhandler kærlighed, sorg og smerte men også glæde og melankoli.

Live bliver Marie Carmen Koppel bakket op af det samme hold eminente musikere, som hun også har med på albummet: Hendes faste pianist gennem 25 år Steen Rasmussen på keyboards, Dan Rasmussen på bas og Marco Diallo (Wafande m.fl.) på trommer.

Glæd jer til en herlig forårsaften i et af Sydhavnens mest stemningsfulde rum.

Døre kl. 19.00 // Koncert kl. 20.00

Forsalg: 130 kr. // Studerende, pensionister og arbejdsløse: 110 kr.
Entré i døren (såfremt koncerten ikke er udsolgt i forsalg): 150 kr. // Studerende, pensionister og arbejdsløse: 130 kr.

Siddende koncert