Lysfest // lancering af Kodama

17.01.2018, 17:00 til 18:30
Lyskunst på Karens Minde

Kodamaer er ifølge japanske folkefortællinger ånder, som beboer trækroner og vogter over naturen. Inspireret af disse fortællinger har Circuit Circus i dialog med Studio REFLEKTOR skabt lysinstallationen Kodama (vist første gang under REFLEKTOR Light Festival) som i januar og februar vil sprede sig over trækronerne ved Karens Minde og på Sjælør Boulevard. Kom med til lancering af Kodama; lyskunst med japanske indslag, drikke og lys i mørket.

Studio REFLEKTOR fortæller historien om Kodama og om lyset i byen, når de inviterer publikum på en vandring, hvor menneskelige bevægelser vækker ånderne til live. I cafeen kan du lege med lysinstallationens udtryk i en demomodel af værket; Circuit Circus stiller op og giver mulighed for at eksperimentere med og justere på udtrykket i Kodama. Kan du fx gøre træånden vred, trist eller glad?

Vi glæder os til at se dig til en smuk aften!

Arrangementet starter i Karens Minde Caféen. Program offentliggøres senere.

Organiseret af Områdefornyelse Sydhavnen, Sydhavn Bibliotek og Karens Minde Kulturhus