The KutiMangoes // Vinterjazz 2018

02.02.2018, 21:00
Forsalg: 70 - 90 kr // I døren: 90 - 110 kr
Hvordan ville det lyde, hvis Fela Kuti, Charles Mingus og Ornette Coleman dannede et band i København? The KutiMangoes er et godt bud!

The KutiMangoes blev dannet i 2012 af Gustav Rasmussen og Michael Blicher. Med en sound, der trækker på både Fela Kuti og Charles Mingus var deres mål ikke at forsøge at lyde som afrikanske musikere (hvordan kunne de også det?) men at blande kulturerne og skabe en ny, global lyd.

Debutalbummet ”Afro-Fire” blev nomineret til 5 Danish Music Awards og vandt priserne for ’Best World Music Album’ og ’Best World Music Track’ og bragte bandet på turné i Europa, Afrika, Asien og Mellemøsten såvel som Danmark. Sidste år udkom bandets andet album ’Made in Africa, der blev indspillet i det uroplagede Burkina Faso og Mali. Albummet fik store roser både herhjemme ("bedre end den fænomenale debut" - 5/6 Gaffa), men også internationalt og blev spillet flittigt på radiostationer verden over.

"Musikken bliver levende for os når vi deler den - både ved at skabe den sammen med andre og ved at dele den med vores publikum" - udtaler Gustav Rasmussen og fortsætter: "Det er én af grundene til at vi forelskede os i afrikansk musik for længe siden - for dens måde at forene krop, hjerte og øre og for dens tradition der forener alle, der deltager."

Forvent en svedig, høj-groovy og meget smittende live-oplevelse. Og husk at pudse danseskoene.

Døre kl. 20.00 // Koncert kl. 21.00

Forsalg: 90 kr. // Studerende, pensionister og arbejdsløse: 70 kr.
Entré i døren (såfremt koncerten ikke er udsolgt i forsalg): 110 kr. // Studerende, pensionister og arbejdsløse: 90 kr.

Bemærk: Stående koncert

Koncerten er en del af Vinterjazz 2018