'Fra Sydhavnen til Sovjet' - Live podcast & fotoudstilling

28 feb

Dato

28.02.2018, 19:00 til 21:00
Gratis
Kom og oplev en live-on-tape podcast-optagelse og fotoudstilling om de femten lande, der indtil 1991 var en del af Sovjetunionen. Gratis.

Hver sommer drager Anders Skærlund Petersen og Jesper Gormsen på reportagetur for at samle materiale til podcasten, Intet nyt fra vestfronten . Den handler om de femten lande, der indtil 1991 var del af Sovjetunionen. Det er med tiden blevet til flere hundrede gigabyte lydoptagelser og billeder fra rejser i Armenien, Georgien Estland, Kasakhstan, Letland, Litauen, Rusland og Ukraine

Lyden er blevet bragt i de foreløbigt 58 episoder af Intet nyt fra vestfronten, mens de flere tusinde billeder har ligget og samlet støv. Indtil nu.

Den 28. februar 2018 klokken 19.00 åbner fotoudstillingen «Fra Sydhavnen til Sovjet» på Karens Minde Kulturhus. I en live-on-tape optagelse vil Anders og Jesper fortælle om nogle af de 25 udstillede billeder. Der vil være debat i studiet og spændende indslag indtil kl. 20.00, når Anders og Jesper officielt åbner udstillingen. Der vil være små forfriskninger. Alle er velkomne.