Dinner & Fiction præsenterer: Steppeulven // Udsolgt

18 mar

Dato

18.03.2018, 17:00 til 22:00
Udsolgt
Med Ole Christian Madsen

”Længe har jeg haft lyst til at skabe et forsamlingshus, hvor filmskabere kan møde publikum i øjenhøjde og dele gode madoplevelser” - Andreas Dalsgaard (filminstruktør og medstifter af Dinner & Fiction)

Dinner & Fiction er et koncept der forener kulinariske madoplevelser med udfordrende film og et intimt møde med filmskaberen. Hvert Dinner & Fiction-event består af en filmscreening efterfulgt af en uformel debat og snak mellem gæsterne og filmens instruktør over en lækker middag.

DAGENS FILM

Steppeulven
107 min
Instruktør: Ole Christian Madsen
Producer: Lars Bredo Rahbek

Om filmen:
1962 er året hvor en hel generation lever, som var det deres sidste dag. For den unge aktivist Eik Skaløe vender det op og ned på hans liv, da han forelsker sig hovedkulds i den smukke fredsaktivist Iben Nagel Rasmussen og hun forelsker sig i ham. Men Iben er barn af tiden og hun tager parolerne om fri kærlighed og sex alvorligt. Hun fornægter den personlige ejendomsret og vil ikke nøjes med én mand, når hun kan få flere. Som i et klassisk trekantsdrama, indleder han en kamp for at vinde hele hendes kærlighed. Som poet, forfatter og sanger besynger han konstant sin kærlighed til hende. Men Eik må erkende sit nederlag og i 1968 rejser han uden sin elskede Itsi Bitsi til Nepal, drømmenes land i øst. En rejse han aldrig vender hjem fra.

Instruktøren:
Ole Christian Madsen blev uddannet fra Den Danske Filmskoles instruktørlinie i 1993 med den prisbelønnede afgangsfilm, "Lykkelige Jim".

Umiddelbart efter filmskolen var Ole Christian Madsen en af medstifterne af Nimbus Film. Efter et mindre gennembrud med den prisvindende novellefilm "Sinans bryllup" (1997), spillefilmdebuterede han med "Pizza King" i 1999, som han, blandt flere andre priser modtog Guldmånen for på Valencias Internationale Filmfestival. Kort efter lavede Ole Christian Madsen tv-serien "Edderkoppen" (2000), Danmarks Radios store dramasatsning om efterkrigsårenes kriminelle underverden i et København under opbygning. Udover "Edderkoppen", som var den første af Danmarks Radios række af succesfulde tv-serier, har han desuden instrueret afsnit af tv-serierne "Taxa" og "Rejseholdet".

På spillefilmfronten har Ole Christian Madsen været én af de mest produktive instruktører op gennem det nye årtusindes første årti med fem film i perioden 2001-2011.

 

MIDDAG

Forret

Lakseroulade på bund af salat, serveret med krydderurtecreme og flute

Hovedret

Pariserbøf serveret på ristet brød med rødbede, rødløg, peberrod, kapers og en enkelt blomme

Dessert

Citronmousse med skum og pistacienødder

 

 

Arrangementet er udsolgt

Dinner & Fiction i Karens Minde Kulturhus er støttet af Kgs. Enghave Lokaludvalg