BMD præsenterer: Twang

23.03.2018, 20:00
120,- (100,- for medl. af BMD)
Arrangeret af Bluegrass Music Denmark

En koncert med Twang er uforudsigelig. Koncerten er fyldt med humor og varme, når de tre musikere går på scenen og samles om deres fælles mikrofon. Twangs besætning med bas, violin og banjo er måske nok traditionel, men trioen er konstant i gang med at forny og nyskabe den amerikanske folkemusik.

Twang udgav deres debut album i efteråret og fik stor anmelderros. Bandets medlemmer har fået musikken ind med barndommens sutteflaske, men også bevæget sig rundt til jamsessions i det danske bluegrass miljø, med afstikkere til Nashville.

Twang er kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Det er ikke unormalt, at publikum til deres koncerter både får tårer i øjenkrogen og griner højlydt med bandet. Publikum husker Twang for deres fænomenale trestemmige sang og deres instrumentskift, når bassisten pludselig finder guitaren frem og banjospilleren griber bassen, mens violinen bliver skiftet ud med mandolin.

Med musikalsk overskud, historier, anekdoter og drillerier binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse.

Spencer Gross: kontrabas guitar sang
Thyge Søndertoft: violin mandolin sang