BMD præsenterer: The Original Five (SWE)

17 nov

17.11.2017, 20:00
120,- (100,- for medl. af BMD)
Arrangeret af Bluegrass Music Denmark

The Original Five er et Bluegrass-band fra Malmø, som blev dannet i 2010. De blev hurtigt populære i nærområdet, og deres popularitet spredte sig til resten af Sverige, videre til Danmark og Norge og videre ud i Europa.

The Original Five's musikalske udgangspunkt er den klassiske Bluegrass fra 40'erne og 50'erne, men der er også moderne indflydelser, ikke mindst i bandets egen sangskrivning, som udgør en stor del af repertoiret. Til denne koncert kan du forvente en sund dosis klassiske Bluegrass- og Countrynumre ud over bandets eget materiale. De har udgivet 3 anmelderroste albums, hvilket har medført, at de blev inviteret til at spille 2 gange på IBMA i USA.

Vi ser frem til besøget af disse dygtige musikere og vil ikke undlade at nævne, at bandet i Daniel Olsson har en dobrospiller i absolut international klasse.

The Original Five er:

Dan Englund: bas / vokal