BMD præsenterer Jeff Scroggins & Colorado (US)

16 aug

Dato

16.08.2017, 20:00
Entré TBA (billetter købes i døren)
Præsenteret af Bluegrass Music Denmark

Det er sjældent at BMD, præsenterer bluegrass i ferieperioden, men i dette tilfælde gør vi en undtagelse.. Årets headliner på Europas største bluegrass festival i La Roche, Frankrig samt ditto på Grenna Festivalens 40 års jubilæum, Sverige. Så da vi fik nys om Jeff Scroggins and Colerado ville komme på vores kanter, slog vi til.

Jeff Scroggins & Colorado er en højenergisk bluegrass kvintet fra Colorado. Deres karakteristiske moderne lyd viser en stor indflydelse fra 2. og 3. generations bluegrass artister. Bandet leverer en unik oplevelse, Der nærmest kan betegnes som er en kraftfuld, High Mountain "bluegrass-eksplosion".

Den dobbelte USA, National Banjo Champion, Jeff Scroggins og hans prisbelønnede søn, mandolinspilleren Tristan Scroggings,(21 år) er begge musikere i absolut verdensklasse på henholdsvis banjo og mandolin. Derudover har Sangeren og guitaristen, Greg Blake, har flere gange været nomineret til årets mandlige sanger i regi af SPBGMA, samt i samme regi har han været nomineret som årets guitarspiller, og i denne forbindelse har fået awarden 5 gange i rækkefølge. Når man så lægger fiddlespilleren, Ellie Hakanson til, som blev 2016 Rockygrass Fiddle Champion og 2016 Arizona State Fiddle Champion, har vi et verdensklasse band

Bandet har endvidere løbet med prisen som, California Bluegrass Association's Emerging Artist of the Year.
Bandet er også med i award-opløbet i IBMA regi som; 
årets banjospiller, 
årets mandolinspiller, 
årets mandlige sanger, 
årets upcomming band,
Årets entertainere

Bandet har endvidere løbet med prisen som, California Bluegrass Association's Emerging Artist of the Year.

Se mere om Jeff Scroggins & Colorado her: www.jeffscrogginsandcolorado.com/