Big Fun! // Copenhagen Jazz Festival 2018

14 jul

14.07.2018, 15:00
BørneJazz Koncert

Børnekulturstedet Karens Minde præsenterer:

Afrikanske rytmer, funky grooves, jazz og angolansk folkemusik er blot nogle af inspirationskilderne for dette orkester. Big Fun! er en kogende Hot Pot af cool musik, udført af fire internationalt anderkendte musikere; Michael Blicher, Martin Schack, Niclas Knudsen og Emil De Waal. Der er tale om fire store musikalske personligheder, der leverer stor spilleglæde, fantastisk humør og musik i verdensklasse, når de folder sig ud.

Saxofonisten Michael Blicher har komponeret filmmusik og spiller desuden med Astro Buddha Agogo og The KutiMangoes. Organisten Martin Schack modtog i 2000 Jacob Gades Legat og har bl.a. spillet med Sinne Eeg, Morten Lund, Alex Riel og DR Big Band. Niclas Knudsen har bl.a. udgivet CD’er med grupperne Ibrahim Electric, Fra De Varme Lande og Human Beat Boxer. Bag trommerne sidder Emil De Waal med sin sikre hånd og grænseløse musikalske tilgang til musikken.

Det kan ikke undgå at blive andet end Big Fun!

Koncerten er for børn og voksne i alle aldre – men især for børnefamilier.

Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival 2018

Alle koncerter under Jazz Festivalen på Karens Minde finder sted i Sct. Hans Hospitals 120 år gamle dansepavillon, der i dag står i Sydhavnen som en del af Karens Minde Kulturhus. En unik venue fyldt med atmosfære og glemte historier i træværket…