Beltango (SER) // Copenhagen Jazz Festival 2017

10 jul

Dato

10.07.2017, 19:30
100 kr. (billetter sælges i døren)
TangoPavillonen præsenterer

Balkansk tango i Sydhavnens Dansepavillon

Kast dig ud i et første favntag med tangoen! Eller kom blot og vær med på en lytter, når Sydhavnens Dansepavillon byder på balkanske tangotoner. 

Kvintetten Beltango giver koncert i anledning af Jazzfestivalen og spiller værker af såvel tango-nyfortolkeren Astor Piazzola som klassiske tangoer og egne kompositioner med udgangspunkt i orkestrets balkanske baggrund.

Beltango har de sidste 15 år spillet over 600 koncerter i mere end 30 lande og regnes for at være et af Europas fineste tango-ensembler. Orkestret blev dannet i Serbien tilbage i 1998 af musikprofessor, bandoneonist og kompositør Aleksandar Nikolic, der også leder Beltango den dag i dag. 

Tangodansere fra nær og fjern vil akkompagnere musikken. Dans med på gulvet eller sæt dig blot med et godt glas vin eller en øl og lyt med!

Arrangør: TangoPavillonen

Koncert kl. 19.30-21.30
Dørene er åbne fra kl. 19-22, idet aftenen samtidig er salon for københavnske tangodansere
Entré: 100 kr. // billetter sælges kun i døren

Kl. 18.00-19.00 gives der en introduktion til tangodansen, så de første trin kan afprøves i løbet af aftenen til den levende musik. 
Mød op med eller uden partner. Tilmelding ikke nødvendig
Entré: 50 kr. (OBS: koncerten er ikke inkl. i denne pris) // billetter sælges kun i døren

●○●○●○●○●○●○●○●

Alle koncerter under Jazz Festivalen finder sted i Sct. Hans Hospitals 120 år gamle dansepavillon, der i dag står i Sydhavnen som en del af Karens Minde Kulturhus. En unik venue fyldt med atmosfære og glemte historier i træværket…

GRILLKØKKEN

Under jazzfestivalen vil vores populære grillkøkken være åbent alle koncertdage kl. 17-19. Her kan man få lækker grillmad med økologisk tilbehør til hele familien - til rimelige priser....