Bandonegro Tango Orquesta (PL) // Copenhagen Jazz Festival 2018

09 jul

09.07.2018, 19:30
100 kr. Billetter sælges kun i døren.
Kast dig ud i et første favntag med tangoen!

Eller kom blot og vær med på en lytter, når Sydhavnens Dansepavillon byder på argentinske tangotoner.

Kvartetten Bandonegro Tango Orquesta giver koncert i anledning af Jazzfestivalen. Bandet består af fire storslåede musikere fra den unge generation og er kendetegnet ved en helt ny lyd, som den bringer til verden ud fra ​​den traditionelle argentinske tango.  Med  deres passion, perfekt følelse af stil og intense personligheder skaber de fire unge polakker en atmosfære og en energi, der straks fører publikum til de farverige  og traditionelle tangoklubber i Buenos Aires.

Orquesta blev oprettet i 2010 i Polen og fik øjeblikkeligt national og international anerkendelse. En vigtig milepæl i bandets historie var at vinde førstepræmien i 2011 International Competition "PIF Castelfidardo" i Italien (Astor Piazzolla kategorien).

Tangodansere fra nær og fjern vil akkompagnere musikken. Dans med på gulvet eller sæt dig blot med et godt glas vin eller en øl og lyt med!

Koncert kl. 19.30-21.30

Dørene er åbne fra kl. 19-22, idet aftenen samtidig er salon for københavnske tangodansere.

Kl. 18.00-19.00 gives der en introduktion til tangodansen, så de første trin kan afprøves i løbet af aftenen til den levende musik. Mød op med eller uden partner. Tilmelding ikke nødvendig.
Entré: 50 kr. (OBS: koncerten er ikke inkl. i denne pris) // billetter sælges kun i døren.

Arrangør: TangoPavillonen

Entré: 100 kr. Billetter sælges kun i døren.

Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival 2018

Alle koncerter under Jazz Festivalen på Karens Minde finder sted i Sct. Hans Hospitals 120 år gamle dansepavillon, der i dag står i Sydhavnen som en del af Karens Minde Kulturhus. En unik venue fyldt med atmosfære og glemte historier i træværket…