AuditionDay // Barbara Miranda, Morten Jaeger & Enur Thomsen

18 maj

Dato

18.05.2018, 19:00
Gratis
AuditionDay // Singer-Songwriter Special

Morten Jaeger
Efter at have sunget i forskellige bands har Morten Jaeger fundet sin stemme som solist i en skæv blanding af klassisk sangskrivning og elektroniske soundscapes. Sangene tager ofte udgangspunkt i et enkelt instrument, før de udfolder sig i en kollage af effekter, reallyde og mystiske stemmer. 
Morten Jaegers tekstunivers svinger mellem det følsomme og kyniske og trækker tråde til kunstnere som John Grant, Lou Reed og Father John Misty. Sangene handler oftest om maskulinitet, fortrydelse og stress. Som historiefortæller udfolder Jaeger excentriske og alligevel genkendelige historier, som fx sammenbruddet på første tur til IKEA efter skilsmissen. Uanset hvor hjerteskærende fortællingen er, leveres den dog altid med et skud sort humor og selvironi. 
https://www.facebook.com/mortenxjaeger/

Barbara Miranda
Barbara Mirandas musik bunder i den klassiske singer-songwriter stil med poppede omkvæd, men også markante elektroniske elementer. Akustisk guitar møder således diverse pads og synthesisere. Den velovervejede og meget ærlige lyrik er i fokus hele vejen igennem. Alt dette er med til at skabe den unikke lyd der hedder Barbara Miranda.
https://www.facebook.com/barbaramirandamusic/

Enur Thomsen
Enur Thomsen er et klaverbaseret, dansksproget folk-univers. Enur synger om at søge, om at møde, give sig hen, forlade, blive forladt – måske egentligt bare om at søge. Søge og insistere på at være menneske i live. 
Enur Thomsen er en fyr med sit klaver. 
Den 4. april i år, udkom Enur Thomsens første EP ”10.000 SANGE”, den kan findes på de digitale musiktjenester.
https://www.facebook.com/enurthomsen 

----------------------------------------------------------------------------------
Koncerterne er en del af AuditionDays 2018, der arrangeres af ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere), og som er støttet af Statens Kunstfond.