Kurser, møder m.m.

På Karens Minde Kulturhus har vi lokaler, der danner gode rammer til kurser, møder, personaledage, generalforsamlinger osv.  

Ønsker du at anvende et lokale (eller flere), skal du gøre følgende:

  1. Find det lokale, der passer til dit arrangement. Du kan se meget mere om hver enkelt lokale herunder.
  2. Gå ind i vores online bookingsystem, reserver datoen og vælg evt. ekstra ydelser og/eller forplejning. Vi vil herefter kontakte dig ang. endelig bookingbekræftelse samt yderligere information. Du finder en vejledning, til hvordan du bruger systemet, øverst til venstre inde i bookingsystemet.

Forplejning: Vores café/køkken tilbyder alt fra kursuspakker, kaffe, the, kage, morgenmad, receptionsanretninger og meget mere til alle arrangementer i hverdagene. Se hvad køkkenet kan tilbyde her.  

Særlige arrangementer: Vi har også stor erfaring i at skræddersy større kursusarrangmenter, personaledage og lign. Skriv til udlejning@kmkulturhus.dk eller ring på 3366 8424 for at høre nærmere om mulighederne.

Handicapadgang
Det er elevatoradgang og handicaptoilet på alle etager. 

Besigtigelse af lokaler
Du/I er velkommen til at komme og se lokalerne. Vi har åbent for fremvisning hver mandag mellem kl. 15-18. Skriv til udlejning@kmkulturhus.dk, for at aftale en tid.​ 

Parkering
Der er plads til ca. 16-20 biler på vores parkeringsplads. Resten henvises til parkering udenfor området. Man må dog godt læsse af og på i gården ved indgangen.