Tobias Elof med Jonathan Bremer & Morten McCoy

01 sep

01.09.2017, 19:00
Forsalg: 80 kr. (stud. 60 kr.)
Nyt Album "’Ukulele Meditation" Release

Danske Tobias Elof er på få år gået fra en tilværelse som håbefuld, ung musiker til at have opnået mere end de fleste – koncerter og turnéer rundt i Europa, Hawaii og Asien. Han har vundet DM i Folk, er blevet nomineret til to Danish Music Awards med duoen Elof & Wamberg og har en bachelor fra musikkonservatoriet som den første i verden - vel at mærke på ’ukulele.

Nordisk ’ukulelelyd

Tobias Elof begyndte allerede med at spille ’ukulele som 8-årig - dengang fordi fingrene ikke var store nok til bassen. Selvom fingrene voksede, blev lysten til at spille det særprægede instrument dog kun større og i dag er det blevet hans levevej.

Elof har sine musikalske rødder plantet i nordisk folkemusik. Med virtuositet, intimitet og passion udfordrer han genren ved at blande elementer fra world, jazz og reggae ind i musikken og tilpasse det til 'ukulelen.

D. 8. juni 2017 udkom Elofs længeventede debutalbum som soloartist. Titlen på albummet, ’Ukulele Meditation, præsenterer et dybere lag ved dette særlige instrument, der tager lytteren til nye dimensioner. Albummet er blevet til over 5 års tid, hvor Elof har samarbejdet med forskellige artister, bl.a. pianisten Morten McCoy & kontrabassisten Jonathan Bremer fra jazz-duoen Bremer/McCoy, samt tonemesteren Jonas Nakel, der er manden bag det danske label Toneart, hvor albummet udkommer.

'Ukulele Meditation er lyden af en frisk, nyudsprunget skov. Det er lyden af krystal klare stjerner på en kold

vinternat. Det er lyden af et rislende vandløb. Det er lyden af ørespidsende melodier. Det er lyden af øjeblikkeligt flow. Det er lyden af at være tilstede i nuet. Det er lyden af et dybt åndedrag.

Det er første gang Tobias Elof spiller det nye album live – en verdenspremiere intet mindre.

_____________________

OBS: Grundet det noget omskiftelige og efterårslignende vejr er koncerten flyttet fra pavillonen ind på vores intim-scene.

Pavillonen er en fredet bygning og derfor ikke isoleret. Er det koldt udenfor, er det koldt indenfor. Vi har derfor – sammen med kunstnerne – vurderet at oplevelsen for både musikere og publikum bliver langt mere tilfredsstillende med denne ændring.

Adressen er stadig Wagnersvej 19 – 2450 Kbh SV.

Vi glæder os til at se jer alle inde i varmen.

Døre kl. 19.00 // Koncert kl. 20.00

Forsalg: Standard: 80 kr. // Studerende: 60 kr.
Entré i døren (såfremt koncerten ikke er udsolgt i forsalg): Standard: 100 kr. // Studerende: 80 kr.