Kalaha

31.03.2017, 20:30
Forsalg: 70 kr // 50 kr*
Forårets mest eksplosive genre-mix i Sydhavnen.

Kalaha er en kvartet bestående af 4 danske sværvægtere: Emil de Waal (trommer), Niclas Knudsen (guitar/Ibrahim Electric) samt de to elektroniske musikere Rumpistol og Spejderrobot.

Kalaha spillede deres første improviseret koncert sammen under STRØM festivalen i København i 2013. Både musikerne og publikum fornemmede straks, at der her var et band med stor potentiale og optagelsen af koncerten endte da også med at blive bandets første udgivelse under titlen “Hahaha”.

Siden har bandet udgivet trilogien ’Quarquaba’, ’Wahwahwah’ og endelig i slutningen af 2016 ’Masala’, der som titlen indikerer, er en stærk eksplosiv blanding, hvor lyddesign og virtuos instrumentalisme blandes effektivt sammen, ligesom musikernes vestlige baggrund blandes med alt fra nigeriansk funk, ethio-jazz til kinesisk new age.

Med over 25 koncerter i bare 2016 har Kalaha ikke bare udviklet sig til et energisk live-band men er også nået vidt omkring i udlandet til bl.a. Belgien, Polen, Finland, Kina og Korea. I takt med de mange koncerter har bandet fået en mere aggressiv lyd og har også fået tag om et yngre og mere klub-orienteret publikum.

Kalahas musik er et konstant foranderligt mix af skæve indfald, musikalsk energi og præcision – uden at de af den grund mister sansen for musikkens nerve og humor. Hvis du godt kan lide uforudsigelig musik, bør du prøve en omgang Kalaha.

Stående koncert

Døre kl. 19.30 // Koncert kl. 20.30

* Forsalg: 70 kr. // studerende: 50 kr.  - Entré i døren (såfremt koncerten ikke er udsolgt i forsalg): 90 kr. // Studerende: 70 kr.