Historiehøst

05.09.2015, 11:00 til 22:00
Heldagsbillet (14:00-22:00): 150 kr. // Børnearrangement gratis*
- en fortællefest i Sydhavnen

Karens Minde Kulturhus' smukke gamle dansepavillon vil blive fyldt med et festfyrværkeri af historier med mange forskellige, danske fortællere!

Kom og mød Vigga Bro & Birgit Løkke, Hans Laurens, Kasper Sørensen, Carl Quist Møller, Mariane Josefsen, Pernille Stockfleth, Steiner, Gravers Graversen, Kari Brinch – og selvfølgelig ikke mindst Karens Mindes husfortællerensemble Fortælleskabet: Jette Jul Stenbæk, Katja Lange og Chanet Deleuran.

Dagen vil bringe dig gennem mangfoldige historier, Løgn & Latin og hæmningsløse improvisationer, hvor der ikke spares på overraskelser, følelser og lattermuskler. I Løgn & Latin og under improvisationerne får du endda selv mulighed for at påvirke resultatet, og i formiddagens Mellem Os Sagt kan du melde dig til selv at fortælle din egen lille historie.

Dagen starter kl. 11 med et 2-timers program på to scener: Én for børn og en med Mellem Os Sagt.

For børnene:
Kl. 11-11.45: Nye eventyr fra Sydhavnen digtet af børn. For de 4-7-årige
Kl. 12-12.45: Hans og Historiedamen. For de 8-12-årige.
Børneprogrammet er gratis.

For voksne:
Alle kan melde sig som fortællere til Mellem Os Sagt – så vil der blive trukket lod om, hvem der kommer op! Historien skal være selvoplevet, vare op til 5 minutter og passe til temaet Under overfladen.

NB. Kl. 10-10.30 er der mulighed for at få enkle tips og tricks til historiefortælling af en professionel fortæller.
Tilmelding på særskilt begivenhed på Historiehøsts facebook-side.
Mellem Os Sagt koster 20 kr., der betales i døren. Heldagsbillet giver også adgang til Mellem Os Sagt.

Fra kl. 14 er der historier for store børn og voksne, fortalt af professionelle historiefortællere i Pavillonen.

Der vil være mulighed for at købe mad fra Karens Mindes lækre grilltallerken og andet godt i de hyggelige pauser.

* Pris:
Børnearrangementet er gratis
Hele dagen (kl. 11-21.45): 150 kr. (forsalg via ebillet eller købes i døren)
Kun Mellem Os Sagt (kl.11-13): 20 kr. (billetter til formiddagen købes i døren)

Fortælledagen bliver til i et samarbejde mellem Karens Minde Kulturhus og Foreningen Historiehøst (stiftet af Fortælleskabet). Historiehøst samarbejder med Mellem OS Sagt, Gi' en historie og SydhavnsCompagniet.
Støttet af Københavns Kommune.