Cross Island Porch Band

16.06.2017, 20:00
120 kr // 100 kr for medlemmer af BMD
Bluegrass Music Denmark præsenterer

CROSS ISLAND PORCH BAND, opstod  i 2014  i kølvandet på nogle bluegrass jamsessions I københavn.

Flere af medlemmerne, som alle er erfarne musikere,  har spillet/dyrket  genren i mange år, og spillet både her i landet og turneret i udlandet. Nogle har først fået færten  af bluegrass senere i deres musikalske forløb, efter at have dyrket genrer, som irsk, zydeco, folk, rock, rockabilly, country osv.

For alle i CROSS ISLAND PORCH BAND er det en stor glæde at mødes og spille bluegrass sammen, samt ved at udfordre hinanden til at præsentere deres eget  bud på genren. Et af målene er at sprede og bringe kærligheden, glæden  og  kendskabet til bluegrass videre  til publikum.

C.I.P.B.'s Stil kan vel betegnes som crossover grass, hvor der bliver spillet numre fra forskellige genrer,  spillet med afsæt på skuldrene af de traditionnelle bluegrass mestre. Der bliver spillet på traditionelle instrumenter, 5-string banjo, flatpicking guitar, mandolin, dobro og Doublebass, med flerstemmig harmonisang

Som en nyhed er CROSS ISLAND PORCH BAND, som det første danske bluegrass band, blevet inviteret til Frankrig, for at spille på europas største bluegrass festival, La Roche Bluegrass Festival 2017, der løber af stablen i august.

Bandmedlemmerne, der iøvrigt kommer fra Danmark, Sverige, og Italien er:

Brian Nohr Korsholm: Mandolin og vocal

Finn Jacobsen:           Flatpicking guitar